15 Aralık 2015 Salı

NOSTALJİK PAZARTESİ ( PARDON SALI )




Blog Carpe Diem arkadaşımız nostaljik pazartesi etkinliği başlatmış. Ne de güzel düşünmüş. Teşekkürler.

Pazartesine yetişemedim ancak oturdum bilgisayarın başına. Benimkisi nostaljik salı olacak kusuruma bakılmasın lütfen. Eh bu da yeni bir etkinlik başlatır belki. :) ( Şaka şaka. Nostaljik Pazartesi Etkinliği patenti Carpe Diem'e aittir.  Her taklit aslını yaşatır biliyorsunuz. Bu nedenle her türlü versiyonundan kaçınınız. :) :) )

***
Çanakkale'yi çok özledim. Blogumu sürekli takip eden arkadaşlarım Oğlumun üniversite yılları boyunca Ankara -Çanakkale arasını nasıl da komşu kapısı yaptığımı, geliş gidişlerde nasıl serüvenler yaşadığımı ve o dört yıl boyunca Çanakkale'de başıma gelenlerin pişmiş tavuğun başına gelmediğini blog paylaşımlarımdan bilirler.

Sokağa atılmış her mukavva kutu, tahta parçası, odun, hatta kağıt gördüğümüzde Çanakkale'de ısınmak için yaşadıklarımızı hatırlarız hala. Bugün de sitemizdeki dış cephe kaplaması nedeniyle oraya buraya atılmış tahta paletleri gördüğümüzde içimiz cız etti. " Ahh! şimdi sobamız olmalıydı. Ne güzel yanardı bunlar." diye :)

Şöyle ki;

SENİ SEVİYORUM ÇANAKKALE




17 yorum:

EQ dedi ki...

Aaa hayir! Haaayir, bunu yapamazsiniz, "Nostaljik Sali" yapamazsiniz yaptirtmaaam! Nostaljik Pazartesi olmali o, kopyalatmam, hepinizi mahkemeye veririm! Lütfen dinlemesini ögrenin, Sayin Kirca, Sayin Kircaaa!!

Ay pardon, benim sigortalarin biri yandi galiba:))

Saka bir yana, simdi blogumdaki yorumunuzu görünce , orada cevap vermeden hemen kosa kosa geldim merak edip ve cok sevindim sizin de katildiginizi görünce. Ne iyi yapmissiniz, coook tesekkürler:)

Nostaljik yazinizi da okudum simdi arada ama onun yorumunu oraya yazayim, yazinin hakkini verelim:) Hemen takibe aliyorum sizi, ben arada hep ugrarim bundan sonra...müsaitsiniz di mi?;)

Selamlar
Ayse

Çınar dedi ki...

EQ, ne ben ne başkası, nostaljik salı, çarşamba, ya da başka bir gün yapamaz bunun patenti sana ait. :)

Kapım her zaman sonuna kadar açık dostlarıma. Hoşgeldiin neşe getirdin mutlu ettin :)

Bir yorumun daha vardı ama onu her zaman ki sonsuz yeteneğimi(!) kullanarak yok ettim korkarım. Çok özür dilerim. Ama çok güzel bir yorum olduğunu hatırlıyorum. Teşekkürler

Sevgiler

Çınar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Çınar dedi ki...


EQ,


Bir solukta okuyverdim yazisinizi. Nasil güzel, eglenceli, samimi ve akici bir anlatim tarziniz var...en sevdigimden:) Zor günler yasamissiniz gercekten Canakkale'de, ama Sevgi dedigin böyle olmali iste. Yok öyle ilk zorlukta kacip gidip, sevmemek, degil mi?:) Ahh annelik ahhh.... icimde biryerlere dokundu bu yaziniz aslinda... ve Canakkale maceraniz bitti mi, devam ediyor mu merak ettim su an, yeni bir takipciniz olarak. Neyse, bundan sonra ögrenirim nasilsa, hoscakalin:) Ayse - SENİ SEVİYORUM ÇANAKKALE :)

Çınar dedi ki...


SEVGİLİ AYŞE...

Ay! oh! ne yaptım ettim buldum yorumunu. Spam yapmışım yanlışlıkla meğerse. Onu da ancak kopyala yapıştırla buraya taşımayı becerebildim. Neyse buna da şükür. :P

Oğlum iki yıl önce bitirdi üniversiteyi. O nedenle artık ilişiğimiz kalmadı ama Çanakkale'yi ailecek çok seviyor ve özlüyoruz, orada yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen. Bize göre dünyanın en güzel şehirlerinden biri.

Sevgiler

Nesrin dedi ki...

Merhaba gerçekten de çok iyi bir fikir oldu bu :)
bu arada ben de seni mimledim beklerm :)

Çınar dedi ki...

Nesrin , bence dee. :) Peki kuzum geç olabilir belki ama vakit bulunca yazacağım :)

Sevgiler

bücürükveben dedi ki...

Yok olmaz, illa nostaljik pazartesi isterim, salı olursa okumam:)))))şaka şaka birazdan geliyorum Çanakkale'de başına gelenleri merakla okumaya:))))

Çınar dedi ki...

bücürükveben, :)) gelmişsin bile yorumunu okumaya gidiyorum ben de :))

Sevgiler

EQ dedi ki...

Ayy kiyamam yaa, bir de yukarida tutmus düzeltme/ekleme yapmis patenti ona aittir diye:)) Cilginsiiiiin:))

Öptüm!

Hamiyet Akan dedi ki...

Çanakkale gibi güzeldi yazın :)
Sevgiler

Çınar dedi ki...

EQ , Yapmaz mıyıım yaparım tabii patenti sana ait di mi ama :):)

Ben de öptüm canım :)

Çınar dedi ki...

Hamiyet Akan , :) çok teşekkürler :)

Sevgiler

deeptone dedi ki...

ayyyy yazık yaaa demek ısınmak bile zordu he :)

Çınar dedi ki...

deeptone, eveett :( :)


Sevgiler

Adsız dedi ki...

Derlemiş toplamış ne de güzel nostalji yapmışsın :) Fedakar anne örneğisin her zaman . Sevgiler...

Çınar dedi ki...

destiny,teşekkür ederim canıım, bütün anneler gibi.

Sevgiler