28 Nisan 2013 Pazar

"Sevgili Çınar'ım;

 Çiçeklerin masamda şu anda ve ısrarla dimdik fire vermeden boyun bükmeden içime bahar ve renklerin armonisini ekliyorlar.Sohbetimiz ve o güzel ses tonunsa kulaklarımdan hiç silinmiyor inan. İyi ki varsın ve iyi ki bir iki saatini ayırıp da bana gelebildin.Seni tanımak çok güzeldi, teşekkür ederim güzel dostum, kocaman sevgilerimle tontini."

 Bir demet kasımpatıydı kucağımdaki. Öyle sıcacık bir sevgiyle karşılamıştın ki, önce kasımpatlarını sonra beni. Hiç unutmuyorum çiçekleri buyur edişini evine. Onlarla konuşmanı, tek tek sevmeni. "İnanır mısın hiçbiri solmadılar, getirdiğin günkü gibi duruyorlar" demiştin bir keresinde. "O kadar ilgi gösterdin, o kadar sevdin ki, utanmışlardır solmaya" demiştim.

Birkaç saate sığan sohbetimiz sırasında; çevrendekileri, eşini, dostunu, arkadaşlarını nasıl da bitmeyen bir sevgiyle sarıp sarmaladığını gözlemlemiştim. Hayran kalmıştım enerjine.

 Evet giremiyorum bloguna. Girsem de kaçıyorum çabucak. Ama hiç unutmadım seni. Yüreğimde koca bir yer açtın kendine ve hep orada kalacaksın.

 Işıklarda uyu Sevgili Sufi'm. Çiçeklerle bezensin ebedi mekanın.

5 yorum:

Çınar dedi ki...


SEVGİLİ ASUMAN; Yazıda bir sorun oluştu onu düzeltirken yorumun da silindi ne yazık ki.

Evet bir sene olmuş Sevgili Sufi'yi ebediyete uğurlayalı.

Nurlarda yatsınlar Sufi'miz ve Babacığın

Sevgiler

aysema dedi ki...

Sevgili Çınar,
Zaman nasıl da geçiyor, ama sevdiklerimiz unutulmuyor. Sevgili Sufi'yle hiç tanışmadım, sadece gönül gözümle gördüm ve sevdim onu. Çok şey paylaştık bloglarda, yeni dostluklar kurduk, sahici dostluklar. Hepimizde ayrı ayrı anıları var, ışıklar içinde uyusun...
Sevgilerimle...

Özgür dedi ki...

Allah rahmet eylesin. Zaten hep iyi insanları erkenden alıyor yanına, biz de burada karaktersizlerle uğraşıyoruz...

gülsen VAROL dedi ki...

Ne güzel bir meziyettir "anmak".. Dua gibi!!

Esin Bozdemir dedi ki...

Nurlar içinde uyusun..Allah rahmet eylesin..Sevgilerimle