4 Kasım 2012 Pazar

KİM KORKAR 21 ARALIKTAN

Şu Maya takviminde - Maya tabletleri - 21 Aralık 2012 tarihinin zamanın sonu olduğunu yazıyormuş ya; - daha doğrusu Maya takvimi bu tarihte son bulduğu için böyle bir inanış gelişmiş. - Kimileri bunu dünyanın tamamen yok olacağına yorarken, (kıyamet günü) kimileri de; bunun insan ırkının yeni bir gelişim evresine ulaşması için yaşanması gereken bir dizi döngüyü içerdiğini savunmaktalarmış. Yani ikinci sava göre; 2012 yılı insanlığın yükselişinin başlangıcı olacak,(uyanış- değişim- dönüşüm açısından) bu dönemde yaşadığımız çağ sona erip, yeni bir çağ başlayacakmış.( Google a 21 aralık 2012 yazdığınızda bu konuda düzinelerce yazı bulabilirsiniz. Ben okudum iyice kafam karıştı:))

 Bazı bilimadamlarına göre de; Altı gün içinde Dünya'nın tamamen değişeceği iddia ediliyor.

 Foton Kuşağının merkez alanına girilmesiyle birlikte, yaşanılması beklenen fiziksel ilk etkileşimler şu şekilde sıralanıyor yayınlanan bir çok raporda:

 1. gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.

 2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması. (buzul çağı soğuğu)

 3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.

 5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç)

 Tespit, bilimsel araştırma ya da adına her ne diyeceksek işte, hangisi doğru hangisi deli saçması bilemeyeceğim ama az kaldı o tarihe nasıl olsa, yaşayıp göreceğiz hep birlikte. Beni asıl hayrete düşüren, milleti bir korkudur almış. Ne yapacaklarını bilemez durumdalar. Evde erzak istif etmeliler mi, korunmak için ne yapmalılar falan diye düşünmekteler eni konu. (Gerçi herkesinki can da benimki patlıcan mı? Değil tabii:) Hafiften tırsıyorum elbette. Hiç olmazsa çocuklarım yanımda olsaydı o gün :)

 Hatta İzmir'in Selçuk ilçesinin Şirince köyüne akın başlamış bu nedenle. Otellerin doluluk oranı şimdiden yüzde yüze ulaşmış. Çünkü; Dünyada kendilerini "Mavi Enerji Grubu" olarak nitelendiren bir grup, 21 Aralık 2012' de sonlanan Maya Takvimine dayanan inançları çerçevesinde, kıyametten, yeryüzünde sadece Şirince ve Fransa'nın güneyinde Bugarach köyünün etkilenmeyeceğini düşünüyorlarmış(!)

 Aslında; eğer 21 Aralık dünyanın sonu olacaksa, bunda bir sorun yok /olmamalı. Hep birlikte gideceğiz işte öbür tarafa. Kimseyi geride bırakmayacağız. Geride kalıp da acı çekmeyecek kimse gidenlerin ardından.

 Yok eğer; bu bir aydınlanma - gelişim - uyanış çağı olacaksa ohh! ne ala, yaşasın!!!

 Hem, ilk uyanış başladı bile... İkincisi 10 Kasım'da...


9 yorum:

Çınar dedi ki...


TEŞEKKÜRLER SİTTİRELLA'M SAYENDE SORUNU ÇÖZMEYİ BAŞARDIM. KAN TER İÇİNDE KALARAK DA OLSA :)))

Sittirella dedi ki...

Canımsın Çınar ablacım :)
Kim korkar Aralık'tan, Maya'dan, peeeh! :)))
Öleceksek, beraber ölelim :)
Öperim.

Elifin Terazisi dedi ki...

Ben de sizinle aynı fikirdeyim, gideceksek toptan gideceğiz.
İnanın son paragrafa gelmeden acaba bu aydınlanma gerçek olabilir mi diye düşündüm (cumhurun bayramına sahip çıkması), ee aklın yolu birmiş değil mi?
Hadi hayırlısı:)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Dünyanın sonunun O kadar kolay olacağını sanmam:))önce 2000 yılı için kıyamet dediler, neredeyse inandık, haaa yok olmadı ama bu olabilir derlerse ne yapalım hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Ama canımcım bende çocuklarımla bir arada olmayı isterim ne olur ne olmaz:(
21 Aralıktan önce birde seninle görüşebilseydim:)

Ankara'daysan ne mutlu sana yani 10 Kasım için diyorum.
çok öperim

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Kim korkar hain kurt 21 Aralık'tan ama yok eğer bir aydınlanma, uyanış çağı olacaksa buyursun gelsin.:)

Teşekkürler bu anlamlı güzel yazı için.

Sevgiler

Çınar dedi ki...

Sittirella ; di mi ama pööhh! :)

Anca beraber kanca beraber. Ya hep beraber ya hiçbirimiz :)))

Çınar dedi ki...

Elif'in Terazisi ; gerçek olacak. Olması gerek, değil midir ki; bir kıvılcımla çıkar yangınlar... Neden olamsın..?

Evet, aklın yolu birdir :)

Çınar dedi ki...

Yaşamın kıyısında ; nur'cum biliyor musun, taa milattan önce bilmem kaç yılında bile, bir din adamı çıkmış ve insanlığın yoldan çıktığını dünyanın sonunun geldiğini söylemiş:))) düşün artık :)

Biz bu gidişle zor görüşeceğiz korkarım bir türlü uygun zaman ayarlayamadık :((( Gerçi umudumu yitirmedim ben hala beklemekteyim:)

Evet Ankara'dayım 10 Kasım'da ve bir terslik çıkmasın diye ellerim semada dua edip duruyorum:))

Çınar dedi ki...

Mehmet Osman Çağlar ; evet evett kim korkar hain kurttan, korkan kurttan beter olsun. Noolcek ki sanki. Bir canımız var verecek. Ha üç gün önce ha beş gün sonra ne farkeder? Yeter ki; onurumuz, şerefimizle olsun sonumuz...